Η Camila Cabello συνεργάζεται με τον Myke Towers και τον Tainy στο «Oh Na Na»

0

Το δεύτερο single από το άλμπουμ «Familia» της Camila Cabello.

Η Camila Cabello συνεργάζεται με τον ράπερ και τραγουδιστή Myke Towers και τον μουσικό παραγωγό Tainy σε ένα νέο single με τον τίτλο «Oh Na Na».

Πρόκειται για ένα αισιόδοξο δίγλωσσο τραγούδι, γεμάτο ενέργεια, που συνδυάζει στίχους στην αγγλική και την ισπανική γλώσσα και κυκλοφορεί από την Epic Records / Sony Music.

Η Camila Cabello εξερευνά τις λατινοαμερικανικές ρίζες της, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει το απίστευτα ακαταμάχητο pop και urban παρελθόν της. Με beats γεμάτα κρουστά και clubby μελωδίες στο οπλοστάσιό της, το «Oh Na Na» δείχνει την ευελιξία της ως τραγουδίστρια και πόσο ικανή είναι να συστήσει τραγούδια με βαθιά πολιτιστική ιστορία στη γενιά του streaming.

Το «Oh Na Na» είναι το δεύτερο καινούργιο τραγούδι που παρουσιάζει φέτος η Camila Cabello.

Το περασμένο καλοκαίρι, η 24χρονη τραγουδίστρια της pop επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο με το πρώτο τραγούδι της μετά το άλμπουμ «Romance» του 2019, το μεθυστικό «Don’t Go Yet», το οποίο γνωρίζει αξιοσημείωτη επιτυχία στην Ελλάδα, καθώς έχει κάνει είσοδο στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart και έχει εμφανιστεί στο Top 30 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

Η Camila Cabello, ο Myke Towers και ο Tainy έγραψαν το «Oh Na Na» με τους Ilya Salmanzadeh, Savan Kotecha, Alejandro Borrero, Ivanni Rodríguez και Rickard Goransson. Την παραγωγή του τραγουδιού επιμελήθηκαν ο Tainy και η NEON16.

Τόσο το «Oh Na Na» όσο και το «Don’t Go Yet» θα συμπεριληφθούν στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ της Camila Cabello, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Familia» και θα αποτελέσει ένα φόρο τιμής στις λατινοαμερικανικές ρίζες της.

«Αυτό το άλμπουμ έχει αντλήσει έμπνευση από δύο πράγματα: την οικογένεια και το φαγητό. Την οικογένειά σου εξ αίματος, αλλά και την οικογένεια που έχεις επιλέξει. Με ποιον θέλεις να μοιραστεί το ψωμί σου. Με ποιον θέλεις να κάτσεις στο τραπέζι, να μαγειρέψεις ένα γεύμα, να μεθύσεις με κρασί και να χορέψεις στο σαλόνι», εξήγησε η Camila Cabello για το «Familia».

«Για μένα, αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να χαίρομαι που ζω, αυτές οι στιγμές συλλογικής χαράς και αληθινής ευαισθησίας και σύνδεσης με άλλους ανθρώπους. Στιγμές όπου το φαγητό που μαγειρέψατε μαζί τρέφει την ψυχή σας και το ίδιο συμβαίνει και με το γέλιο, τη συζήτηση και τη συναισθηματική οικειότητα», σημείωσε.

Περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ θα γίνουν γνωστές στη συνέχεια.

Share.