Η Cardi B θα είναι η παρουσιάστρια των American Music Awards 2021

0

Η Cardi B θα δώσει τον δικό της τόνο στη βραδιά των American Music Awards 2021.

Η Cardi B θα είναι η παρουσιάστρια των American Music Awards 2021, τα οποία θα λάβουν χώρα στο «Microsoft Theater» του Λος Άντζελες την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Έχοντας ήδη στη συλλογή της πέντε βραβεία από τα American Music Awards, η Cardi B διαθέτει στη φετινή διοργάνωση τρεις υποψηφιότητες: για την Αγαπημένη Hip-Hop Καλλιτέχνιδα και για το Αγαπημένο Μουσικό Βίντεο και το Αγαπημένο Hip-Hop Τραγούδι με το «Up».

Το όνομα της Cardi B θα προστεθεί σε μια μακρά σειρά από αστέρες της hip-hop που έχουν παρουσιάσει ή συμπαρουσιάσει τα American Music Awards όλα αυτά τα χρόνια. Ανάμεσά τους είναι οι M.C. Hammer (1992), Will Smith (1994), Queen Latifah (1995), LL Cool J (2001), Sean «Diddy» Combs (2002) και Pitbull (2013-14).

Αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά όπου τα American Music Awards θα έχουν παρουσιάστρια μία Μαύρη γυναίκα από τη βιομηχανία του θεάματος. Η Cardi B έπεται της ηθοποιού Tracee Ellis Ross (2017-18), της σταρ της R& B Ciara (2019) και της ηθοποιού Taraji P. Henson (2020).

Η Cardi B παρουσίασε στα American Music Awards του 2018 την επιτυχία «I Like It» μαζί με τον J Balvin και τον Bad Bunny, ενώ πέρυσι έγινε η πρώτη γυναίκα ράπερ που έχει κερδίσει δύο φορές το βραβείο της διοργάνωσης για το Αγαπημένο Hip-Hop Τραγούδι.

Παρέλαβε πρώτη φορά το βραβείο 2018 με την επιτυχία «Bodak Yellow» με την οποία ξεκίνησε η καριέρα της και επικράτησε ξανά στην ίδια κατηγορία των American Music Awards το 2020 με το «WAP» με τη συμμετοχή της Megan Thee Stallion.

«Όταν έλαβα την πρόσκληση να παρουσιάσω τα AMAs, ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Είμαι έτοιμη να φέρω την προσωπικότητά μου στη σκηνή των AMAs! Ευχαριστώ τον Jesse Collins, το ABC και την MRC που το έκαναν πραγματικότητα», ανέφερε η Cardi B σε δήλωσή της.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που η δυναμική Cardi B θα φέρει για πρώτη φορά τη μεταδοτική ενέργειά της στα American Music Awards ως οικοδέσποινα», δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός των AMAs, Jesse Collins. «Θα ενθουσιάσει τους θεατές, θα επεκτείνει τα όρια και θα προσφέρει ένα σόου που θα μείνει αξέχαστο για πάντα!», πρόσθεσε.

Τα American Music Awards 2021 θα μεταδοθούν ζωντανά από ABC και την επόμενη ημέρα η βραδιά των βραβείων θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Hulu.

Share.