Η Dua Lipa αποκαλύπτει πώς το διαδικτυακό bullying την παρακίνησε να γίνει pop star

0

«Ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ για να μείνω», τονίζει η Dua Lipa.

Η Dua Lipa λέει ότι γέλασε τελευταία μετά το διαδικτυακό bullying που δέχτηκε για την εμφάνισή της στα BRIT Awards του 2018. Τρία χρόνια αργότερα, είναι τώρα μία από τους μεγαλύτερους pop stars του κόσμου και έχει στο ενεργητικό της αρκετά επιτυχημένα τραγούδια.

Σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair», η 25χρονη τραγουδίστρια σχολίασε την παρενόχληση που δέχτηκε για τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού «New Rules» στα BRIT Awards 2018 με αφορμή ένα viral meme που την ασκούσε κριτική για έλλειψη ενέργειας.

«Είναι ένα πράγμα όταν οι άνθρωποι είναι κακοί απέναντί σου, αλλά ξέρεις ότι έδωσες τον καλύτερο εαυτό σου. Αλλά είναι άλλο πράγμα όταν οι άνθρωποι είναι κακοί απέναντί σου και ξέρεις ότι στην πραγματικότητα δεν είχες την ευκαιρία να είσαι ο καλύτερος, επειδή προσπαθείς να κάνεις τα πάντα ταυτόχρονα», είπε.

Μετά την άνοδο του meme, η Dua Lipa είπε ότι ήθελε να βεβαιωθεί ότι «είχε τον έλεγχο του γεγονότος ότι θα κάνει μουσική και μετά θα κάνει πρόβα».

«Και μετά όταν θα μπω και θα κάνω την εμφάνιση, όλα θα είναι καταπληκτικά. Θέλεις να δείξεις ότι είσαι εδώ για να μείνεις και θέλεις να δείξεις ότι δεν είναι μόνο ένα άλμπουμ ή ένα μεγάλο τραγούδι», πρόσθεσε η βραβευμένη με τρία Grammy τραγουδίστρια.

Τα σχόλια παρακίνησαν την Dua Lipa να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να εργαστεί άοκνα στο ακόνισμα των δεξιοτήτων της στο στούντιο και στη σκηνή, επειδή ήθελε να αποδείξει στον κόσμο ότι «μπορώ να το κάνω αυτό και ότι είμαι εδώ για να μείνω».

«Έλεγα ότι πραγματικά θα επικεντρωθώ στο να είμαι υπέροχη σε ό,τι κάνω», τόνισε.

Αυτή η αποφασιστικότητα βοήθησε την Dua Lipa να τελειοποιήσει το άλμπουμ «Future Nostalgia».

Στα φετινά Βραβεία Grammy ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του Άλμπουμ της Χρονιάς ενώ κέρδισε το βραβείο του Καλύτερο Pop Ερμηνευτικού Άλμπουμ. Άλλες τρεις υποψηφιότητες έλαβε στα Βραβεία Grammy 2021 το single «Don’t Start Now» του «Future Nostalgia».

Η Dua Lipa σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο ακόμα άλμπουμ στο άμεσο μέλλον προκειμένου να εδραιώσει τη θέση της.

«Θέλω να εδραιωθώ ως καλλιτέχνης σε αυτήν την πτυχή πρώτα, πριν από οτιδήποτε άλλο… Προς το παρόν, θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι η μουσική είναι καλή», ανέφερε στο «Vanity Fair».

https://www.instagram.com/p/CQtl5-5MCKZ/?utm_source=ig_embed

Share.