Η Halsey συνεργάζεται με τους πολυβραβευμένους Trent Reznor και Atticus Ross των Nine Inch Nails.

0

Η Halsey ανακοινώνει ότι το τέταρτο άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «If I Can’t Have Love, I Want Power» και μοιράστηκε το πρώτο teaser.

Την παραγωγή του άλμπουμ υπογράφουν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Grammy μουσικοί Trent Reznor και Atticus Ross των Nine Inch Nails.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας ηλεκτρονικής πινακίδας στο Λος Άντζελες στην οποία αναγράφεται ο τίτλος του άλμπουμ με αχνά λευκά γράμματα σε μαύρο φόντο, ενώ στη συνέχεια η Halsey ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα απόσπασμα από ένα άτιτλο τραγούδι.

«Όλα αυτά είναι προσωρινά», τραγουδά η Halsey στην πρώτη πρόγευση από το άλμπουμ που θα διαδεχθεί το «Manic» του 2020.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ «If I Can’t Have Love, I Want Power».

Στα τέλη του προηγούμενου Ιανουαρίου η Halsey ακύρωσε λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας την παγκόσμια περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ «Manic» που επρόκειτο να ξεκινήσει το φετινό καλοκαίρι, ενώ είχε προηγηθεί η πρώτη αναβολή της περιοδείας το 2020.

Λίγες ημέρες αργότερα η Halsey ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η συνεργασία της με τον Trent Reznor και τον Atticus Ross φαίνεται πως αποκαλύφθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια προειδοποίηση.

Ωστόσο οι παρατηρητικοί θαυμαστές της Halsey πρόσεξαν ότι στις 12 Ιουνίου η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών από την καθημερινότητά της και την εγκυμοσύνη της, μεταξύ των οποίων μία φωτογραφία στην οποία έχει τοποθετήσει ένα μπλουζάκι με την επιγραφή «NIN» πάνω στη φουσκωμένη κοιλιά της.

Ενώ το ρεπερτόριο της κινείται κατά κύριο λόγο στην pop μουσική, η Halsey έχει δοκιμαστεί σε περισσότερο rock ήχους με συνεργασίες όπως με τον Yungblud και τον Travis Barker στο «11 Minutes» και με τον Machine Gun Kelly στο «Forget Me Too», μεταξύ άλλων.

Ο Trent Reznor έχει επίσης συνεργαστεί με αρκετούς άλλους καλλιτέχνες καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, από τον Marilyn Manson και τον David Bowie έως τον Saul Williams και τη σύζυγό του, την τραγουδίστρια Mariqueen Maandig.

Αλλά ο πιο συχνός συνεργάτης του την τελευταία δεκαετία είναι ο Atticus Ross, με τον οποίο έχει γράψει μια σειρά βραβευμένων μουσικών επενδύσεων για την τηλεόραση και των κινηματογράφο («Soul», «Mank», «The Social Network», «Watchmen»).

Share.