Νέο ισπανόφωνο τραγούδι και άλμπουμ από την Christina Aguilera

0

Η διάσημη τραγουδίστρια Christina Aguilera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ που θα είναι ισπανόφωνο.

Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο ισπανόφωνο άλμπουμ της είχε κυκλοφορήσει το 2000 και είχε τον τίτλο Mi Reflejo.

Το πρώτο single του άλμπουμ κυκλοφορεί από τις 22 Οκτωβρίου και έχει τον τίτλο  ‘Pa’ Mis Muchachas’. Εκτός του ότι σηματοδοτεί την επιστροφή της Xtina, στη δισκογραφία, έχει τον τίτλο “Για τα κορίτσια μου” (στην ελληνική μετάφραση) συμμετέχουν τρεις λατίνες και πολύ ταλαντούχες καλλιτέχνιδες – NickiNicole (Αργεντινή), Becky G (Αμερική) και Nathy Peluso (Αργεντινή)! 

Στο τραγούδι συνεργάζονται οι Becky G, Naiki και η Nathy Peluso και είναι ήδη διαθέσιμο.

Το προηγούμενο άλμπουμ της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας είχε τον τίτλο Liberation, είχε κυκλοφορήσει το 2018 και είχε ανεβεί στο #17 του άλμπουμ chart της Αγγλίας και στο #6 της Αμερικής.

Μάλιστα έχει ανακοινωθεί πως η τραγουδίστρια ετοιμάζει και το νέο αγγλόφωνο άλμπουμ της.

Σύμφωνα με τη καλλιτέχνιδα, η Christina, πριν το διαζύγιο των γονιών της, είχε μεγαλώσει με τη Λατινική κουλτούρα λόγω του παππού και της γιαγιάς της, κάτι που θυμάται παθιασμένα όπως φαίνεται στα παρακάτω λόγια της:

“Δεν υπάρχει τίποτα σα τη Λατινική αγάπη και με κάνει να αναπολώ αυτές τις αναμνήσεις μέσω της γλώσσας αυτής όταν την ακούω. Είναι πολύ νοσταλγικό για μένα. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Δεν έμοιαζε με δουλειά. Φαινόταν σαν ένας τοκετός αγάπης”.

Αυτό το πάθος μεταφράζεται στη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά.

Share.