Ο λάτιν αστέρας Rauw Alejandro παρουσιάζει το άλμπουμ «Afrodisíaco»

0

Ένα νέο άλμπουμ γεμάτο δυναμικές συνεργασίες κυκλοφορεί ο Rauw Alejandro.

Ο αστέρας της latin μουσικής Rauw Alejandro παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Afrodisíaco».

Ο δίσκος περιλαμβάνει συμμετοχές από σπουδαία ονόματα όπως οι Anuel AA, J Balvin, Trippie Redd, Wisin & Yandel, Tainy, Zion, Lennox, Arcangel, Myke Towers, Sky Rompiendo, Dalex, Lenny Tavarez, Farruko, Sech, Dimelo Flow, Camilo και άλλους.

«Αυτό το άλμπουμ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν δημιουργούσαμε το “Afrodisíaco” στο στούντιο θέλαμε να είμαστε σίγουροι πως όλοι θα είχαν μία διαφορετική εμπειρία ακούγοντας κάθε τραγούδι», είπε ο Rauw Alejandro.

«Θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτα αφροδισιακό, γιατί η φωνή μου μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα και να βάλει το κοινό σε διαφορετικές διαθέσεις και σκέψεις. Επίσης, είχα την ευτυχία να συνεργαστώ με θρύλους της urban και καταπληκτικούς παραγωγούς. Ήταν επικό», τόνισε.

O Rauw Alejandro παρουσίασε επίσης ένα ολοκαίνουργιο single από το άλμπουμ, το «De Cora <3» με τη συμμετοχή του J Balvin.

«“De Cora <3” σημαίνει από την καρδιά. Είναι μία πολύ συχνή έκφραση που λέμε στο Πουέρτο Ρίκο, από όπου προέρχομαι, όταν πραγματικά εννοούμε αυτό που λέμε,» εξηγεί ο Rauw.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα music video που γυρίστηκε στην Κολομβία με τη σκηνοθεσία του Gu Camacho από τη Mastermind Entertainment.

Αποδεικνύοντας την διεθνή φήμη του, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός από το Πουέρτο Ρίκο είναι υποψήφιος στην κατηγορία του «Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη» στα Βραβεία Latin Grammy 2020.

Επίσης τον Σεπτέμβριο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο. 1 των charts Latin Airplay και Latin Rhythm Airplay στο Billboard με το τραγούδι «Tattoo Remix».

Πρόκειται για δύο μεγάλα επιτεύγματα που θα τον βοηθήσουν σίγουρα να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο στη λατινική urban σκηνή.

Το άλμπουμ «Afrodisíaco» κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin.

Share.