Ο Bad Bunny κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «El Último Tour Del Mundo»

0

Το τρίτο άλμπουμ του Bad Bunny για το 2020.

Ο Bad Bunny κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ με τίτλο «El Último Tour Del Mundo».

Ο Πορτορικανός ράπερ και τραγουδιστής αποδεικνύεται ένας από τους πιο παραγωγικούς καλλιτέχνες αυτή τη χρονιά, καθώς έχει ήδη παρουσιάσει άλλα δύο άλμπουμ: το «YHLQMDLG» στα τέλη του Φεβρουαρίου και το  «Las que no iban a salir» τον προηγούμενο Μάιο.

Το «YHLQMDLG» έλαβε πριν λίγες ημέρες μια υποψηφιότητα για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Latin Pop ή Urban Άλμπουμ και κέρδισε το βραβείο του Αγαπημένου Latin Άλμπουμ στα American Music Awards 2020.

Επίσης έφτασε στο No. 2 του αμερικανικού Billboard 200 για να γίνει το ισπανόφωνο άλμπουμ που βρεθεί στην υψηλότερη θέση του συγκεκριμένου chart.

Ο Bad Bunny επιστρέφει τώρα με το τρίτο άλμπουμ του για το 2020, το «El Último Tour Del Mundo» (Η τελευταία περιοδεία του κόσμου), στο οποίο περιγράφει πώς φαντάζεται την τελευταία περιοδεία του Bad Bunny, το έτος 2032.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι «Dákiti» σε συνεργασία με τον Πορτορικανό Jhay Cortez, που ήδη μετρά πάνω από 400 εκατομμύρια views και streams μέσα σε τέσσερις εβδομάδες από την κυκλοφορία του.

Ξεχωρίζει επίσης η σύμπραξη του Bad Bunny με την Ισπανίδα σταρ Rosalía σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «La Noche de Anoche», ενώ στο «El Último Tour Del Mundo» συμμετέχει και η ανερχόμενη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ABRA.

Share.