Ο Ed Sheeran και η Kylie Minogue έχουν συνεργαστεί σε ένα νέο τραγούδι

0

Ο Ed Sheeran μιλά για τη συνεργασία που έχει ετοιμάσει με την Kylie Minogue.

Ο Ed Sheeran και η Kylie Minogue έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Visiting Hours».

Η συνεργασία των δύο τραγουδιστών της pop προέκυψε όταν ο Ed Sheeran ταξίδεψε στην Αυστραλία τον Μάρτιο για να τραγουδήσει σε μία εκδήλωση – αφιέρωμα στη μνήμη του εκλιπόντος φίλου του και μουσικού στελέχους Michael Gudinski.

Ο Ed Sheeran συνάντησε στη σκηνή την Kylie Minogue για να τραγουδήσουν τα «All The Lovers» και «The Locomotion», ενώ ο ίδιος ερμήνευσε για πρώτη φορά ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Visiting Hours», το οποίο έγραψε ως ένα αφιέρωμα στον Michael Gudinski όσο ήταν σε καραντίνα στην Αυστραλία.

Το συγκινητικό τραγούδι περιλαμβάνει επίσης τα φωνητικά του Jimmy Barnes και πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ του Sheeran, που πιστεύεται ότι θα έχει τον τίτλο «Subtract».
Ο Ed Sheeran είπε στο «Ash London LIVE»: «Ο Jimmy Barnes και η Kylie τραγουδούν σε αυτό το άλμπουμ τώρα. Κάνουν φωνητικά. Γνωρίζοντας τον Mihcael, είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του μουσικά. Πάντα έλεγε, “Kylie” ή “Jimmy Barnes”».

«Όταν ήμουν στην Αυστραλία, τραγούδησα με την Kylie και έκανα παρέα με τον Jimmy Barnes και τους είπα: “Εσείς πρέπει να είστε στο τραγούδι”. Γύρισα λοιπόν στην Αγγλία, το ηχογράφησα και τους το έστειλα», συνέχισε.

«Συνήθιζα να στέλνω τραγούδια στον Mihcael γιατί πάντα έλεγε: “Πρέπει να μου στείλεις τραγούδια για τον Jimmy”. Έτσι του έστελνα πολλά. Πάντα ήθελε να τραγουδήσω με την Kylie και κατέληξα να τραγουδήσω μαζί της», ανέφερε.

Μια πηγή κοντά στον Ed Sheeran είπε επίσης στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας The Sun: «Έγραψε το “Visiting Hours” σε καραντίνα στην Αυστραλία, το έπαιξε στη συναυλία και ζήτησε από την Kylie να συμμετάσχει στο τραγούδι καθώς ήταν εκεί».

«Το τραγούδι ήταν μια αφιέρωση στον Michael και η Kylie ένιωσε ότι ήταν σωστό να βάλει τα φωνητικά της. Ήταν ένα κατάλληλο αφιέρωμα στον θρύλο της μουσικής και κολακεύτηκε που της ζήτησε ο Ed να συμμετέχει», πρόσθεσε.

Ο Ed Sheeran επέστρεψε δισκογραφικά την προηγούμενη εβδομάδα με το νέο single «Bad Habits».

Share.