Ο Harry Styles θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του «άμεσα»!

0

Ο Harry είναι πραγματικά ενθουσιασμένος με το άλμπουμ».

Ο 27χρονος τραγουδιστής έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο σόλο δισκογραφικές δουλειές, το «Harry Styles» το 2017 και το «Fine Line» τo 2019 και πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα ένα τρίτο άλμπουμ.

Μια πηγή δήλωσε στη στήλη «Bizarre» της εφημερίδας «The Sun»: «Ο Harry άρχισε να δουλεύει πάνω στο άλμπουμ από τις αρχές του 2020 και έκανε μερικές συναντήσεις με δημιουργούς πριν η πανδημία λάβει διαστάσεις».

«Ως αποτέλεσμα, τα σχέδια μπήκαν στον πάγο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου κατέληξε να ηχογραφηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή τη στιγμή οι λεπτομέρειες είναι άκρως απόρρητες, αλλά θα πρέπει να αποφασιστεί σύντομα ποια τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο άλμπουμ», υποστήριξε η πηγή.

«Ο Harry είναι πραγματικά ενθουσιασμένος με το άλμπουμ», τόνισε.

Αυτήν την περίοδο, ο 27χρονος Βρετανός τραγουδιστής διανύει τον πρώτο μήνα της αμερικανικής περιοδείας του «Love On Tour», που ξεκίνησε στις αρχές του Σεπτεμβρίου, μετά την αναβολή της το 2020 λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Παράλληλα με το νέο άλμπουμ που φέρεται να έχει ετοιμάσει, ο Harry Styles, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο στον κινηματογράφο με ένα μικρό ρόλο στην ταινία «Dunkirk» (Δουνκέρκη) του Christopher Nolan, έχει εστιάσει εξίσου στην καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής.

Το πρώην μέλος των One Direction έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα δύο ταινιών, που είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν. Πρόκειται για το «My Policeman» σε σκηνοθεσία του Michael Grandage και το «Don’t Worry Darling», το οποίο σκηνοθέτησε η σύντροφος του τραγουδιστή, Olivia Wilde.

Το ψυχολογικό θρίλερ «Don’t Worry Darling», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί η Florence Pugh, θα κυκλοφορήσει το 2022.

Share.