Ο Maluma επιστρέφει στη γενέτειρά του με το video του «Medallo City»

0

Το οδοιπορικό του Maluma στο Μεδεγίν.

Ο Maluma αποτίνει μέσα από το νέο του music video ένα φόρο τιμής στη γενέτειρά του, το Μεδεγίν της Κολομβίας.

Λίγες ημέρες μετά το video του «Cielo a un Diablo», ο 26χρονος τραγουδιστής μεταφέρει στις οθόνες ακόμα ένα τραγούδι από το άλμπουμ του «Papi Juancho», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Sony Music Latin τον περασμένο Αύγουστο.

Το «Medallo City» ήταν μια απρόσμενη προσθήκη στο άλμπουμ «Papi Juancho».

Ο Maluma περιγράφει για την ιστορία του τραγουδιού: «Είχαμε κάνει το τελευταίο τραγούδι, όμως μετά ένα βράδυ, ήταν περίπου 2 μετά τα μεσάνυχτα, ήμουν με τους Rude Boyz και ακούγαμε μουσική από έναν μουσικό του Μεδεγίν, τον Teo Grajales.

«Είναι από το Envigado, (τη γειτονιά) από όπου είμαι κι εγώ. Κάνει τη μουσική του όλη του τη ζωή, αλλά είναι πιο underground. Κάνει hip-hop αλλά με περισσότερη σάλσα. Και ταυτίστηκα πραγματικά με τη μουσική του. Λατρεύω το hip – hop αλλά μου αρέσει επίσης η σάλσα, ήταν ο τέλειος συνδυασμός», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Billboard.

«Ο Kevin (των Rude Boyz) του τηλεφώνησε και του είπε: “Γεια, ο Maluma θέλει να κάνει ένα τραγούδι”. Στην αρχή νόμισε ότι ήταν πλάκα. Αλλά την επόμενη μέρα, μας έστειλε το τραγούδι και τις ιδέες και προσθέσαμε μερικά πράγματα», εξήγησε.

Το music video για το «Medallo City», το οποίο έχει γυριστεί στο Μεδεγίν της Κολομβίας, ξεκινά με τον Maluma να βρίσκεται στην κορυφή ενός κτηρίου της πόλης και συνεχίζεται με τον τραγουδιστή να ξεναγεί τους θεατές στους δρόμους της πατρίδας που του δίνουν ζωή. Όλα, φυσικά, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Αφού ο Maluma ευχαριστεί το κοινό και στέλνει μήνυμα δύναμης στο τέλος του τραγουδιού, το music video ολοκληρώνεται με τις φωτογραφίες Κολομβιανών που έχουν διακριθεί για τα ταλέντα, τον αλτρουισμό και το θάρρος τους. Μεταξύ τους ένας δημιουργός 3D animation, μια προγραμματίστρια, ένας δημιουργός εφαρμογών με κινητικά προβλήματα, μια μητέρα που νίκησε τον καρκίνο και άλλοι.

Share.