Tι λένε τα ζώδια αυτή την εβδομάδα ;

0

ΚΡΙΟΣ :
Επιστροφή στη δράση

Τα καλά νέα είναι ότι τα ενεργειακά σου επίπεδα θα πάρουν τα πάνω τους με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου το Σάββατο. Θα νιώσεις δυνατότερος, πιο αποφασιστικός και αποφασισμένος να τραβήξεις μια γραμμή και να δώσεις ένα τέλος σε αυτά που σε βασανίζουν. Θα βοηθήσει σαφώς και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που θα σε βοηθήσει να δεις άλλες εναλλακτικές στα ερωτικά σου, ειδικά αν η παρούσα κατάσταση δυσκολεύεται να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου. Στα οικονομικά σου συνεχίζονται οι καθυστερήσεις και τα έξοδα ενώ χρειάζεται να αποφύγεις να πάρεις την ανακτηθείσα ενεργητικότητά σου και να πας να τα βάλεις με τους ανθρώπους που πληρώνουν το μισθό σου, δεν θα βγεις κερδισμένος. Πάντως οι φιλίες σου στέκονται βράχος δίπλα σου και σου προσφέρουν ευκαιρίες για διασκέδαση, κουβέντα κι εξόδους που πρέπει οπωσδήποτε να αξιοποιήσεις αφού, εκτός από χαρά, θα σου δώσουν κι ευκαιρίες για ερωτικές γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ :
Το ποτήρι είναι μισογεμάτο, όχι μισοάδειο

Ο προβολέας της εβδομάδας με τη Νέα Σελήνη του Σαββάτου πέφτει επάνω στα επαγγελματικά σου, όπου δεν σ’ αφήνουν ν’ αγιάσεις παρά το γεγονός ότι ήδη βγάζεις δουλειά για πέντε και προσπαθείς το κατά δύναμη να είσαι συνεργάσιμος. Το καλό είναι πάντως, πως ό,τι και να συμβαίνει με ένα μαγικό τρόπο καταλήγει υπέρ σου και ότι η διάθεσή σου για ερωτοδουλειές και σούρτα φέρτα με τους φίλους σου παραμένει αμείωτη.

Αν έχεις σχέση, είναι καιρός να πάρεις το σύντροφό σου και να αφήσεις τη βάση σου για λίγο ή τουλάχιστον να περιορίσεις κάπως τις συναναστροφές με την ευρύτερη οικογένεια για περισσότερο ιδιωτικό χρόνο. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό το Σάββατο, θα χρειαστεί να ρίξεις τους ρυθμούς σου γιατί θα αρχίσεις να αισθάνεσαι αρκετή κούραση που θα μεταφραστεί σε εσωτερική αναστάτωση. Να προσέξεις ιδιαιτέρως την υγεία σου, κυρίως αποφεύγοντας καταχρήσεις σε φαγητό, ποτό, ξενύχτι γιατί το σώμα σου δεν θα σου το συγχωρήσει εύκολα.

TAΥΡΟΣ :
Το καλύτερο για το τέλος

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας τείνεις να πειστείς ότι τα ψυχολογικά κυρίως, κι ερωτικά δευτερευόντως, μπερδέματά σου δεν θα λυθούν ποτέ. Ευτυχώς, δεν είναι έτσι και από το Σάββατο, με την είσοδο του Άρη στον Κριό και τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τη σπρώξεις στην σωστή κατεύθυνση. Αν τώρα αυτή είναι να φύγεις από τη χώρα, να αλλάξεις όνομα και να τα αφήσεις όλα πίσω σου, ας είναι.

Πιο ρεαλιστικά, θα δεις καινούργια επαγγελματικά και κοινωνικά ανοίγματα με πολύ ευχάριστη γεύση και σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη γεύση, δημιουργικά και χρηματικά, αν και οι οικονομικές σου συνεργασίες συνεχίζουν να βραδυπορούν. Στα ερωτικά σου, είναι εβδομάδα μεγάλων αποφάσεων, αφού σου βγαίνει παράλληλα μια διάθεση για πιο σοβαρά πράγματα αλλά και ότι ο φόβος της δέσμευσης υπάρχει μέσα σου από το πρώτο φιλί. Επειδή έρως ανίκατε μάχαν, αμφιταλαντεύσου τώρα και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν συντόμως.

KAΡΚΙΝΟΣ :
Ξέφρενες νύχτες, ζόρικες μέρες

Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ερωτικά σου και βάζει λίγο ακόμη πάθος σε ήδη αρκετά φορτισμένες καταστάσεις. Παρά το γεγονός ότι η δουλειά δεν σε αφήνει να αφοσιωθείς πλήρως στην προσωπική σου ζωή, η προσοχή σου είναι αδιαμφισβήτητα στο τι συμβαίνει στα ερωτικά σου κυρίως κεκλεισμένων των θυρών.

Για να μην ανάψουν τα αίματα παραπάνω από ό,τι χρειάζεται, καλό θα είναι να το σκεφτείς πολύ καλά πριν αφήσεις τη γνώμη των συγγενών και φίλων να βαρύνει παραπάνω από ό,τι χρειάζεται για το τι κάνεις στη σχέση σου. Κι αυτό γιατί, παρά τις αγαθές τους προθέσεις, τη δική σου καθημερινότητα μόνο εσύ τη ζεις και την καταλαβαίνεις απολύτως. Πάντως το μενού έχει και μπόλικη διασκέδαση κι εναλλαγές σκηνικού που θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις για λίγο τα πάθη που ζεις και θα ελαφρύνουν αρκετά και το ψυχολογικό σου μικροκλίμα. Από κει και πέρα, απόλαυσέ το.

ΛΕΩΝ :

Μεγάλες αποφάσεις, μικρές προσαρμογές

Η αποχώρηση και θεαματική έξοδος από την ψυχολογική και επαγγελματική κατάσταση, που τόσο σε έχει φορτίσει τον τελευταίο καιρό, γίνεται μια πολύ αληθινή δυνατότητα με την είσοδο του Άρη στον Κριό το Σάββατο. Είσαι πολύ έτοιμος απλά να φύγεις πάνω και έξω από συνεχιζόμενες διαφωνίες και πιέσεις που σου στοιχίζουν σε ποιότητα ζωής, χρήμα και εντέλει υγεία. Η Νέα Σελήνη του Σαββάτου ξετινάζει τη σκόνη κι από τα ερωτικά σου και δίνει την ευκαιρία για να ξανακοιτάξεις από πιο κοντά και πιο ρεαλιστικά το σύντροφό σου ή το ποιον επιθυμείς για σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :
Τόσα πολλά να κάνεις, τόσο λίγος χρόνος!

Από σένα εξαρτάται το πόση σημασία και βάρος θα δώσεις στο διαφορετικό σκεπτικό και οικογενειακό περιβάλλον που έχεις εσύ και ο σύντροφος ή επίδοξος σύντροφός σου. Οι συνειδητοποιήσεις που κάνεις είναι μάλλον αναδρομικές, αφού αυτά που βλέπεις δεν είναι καινούργια, απλώς εσύ είσαι σε πιο αναλυτική κι ενδοσκοπική διάθεση.

Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς αυτό που συμβαίνει, μη χάσεις το χιούμορ σου και μην ξεχάσεις ότι στη σχέση περνάς και καλά. Να αξιοποιήσεις τον Άρη στον Κριό, από το Σάββατο, ο οποίος θα τονώσει τη λίμπιντό σου, για να μη μεγεθύνεις περιστατικά. Εκτός αυτού η εβδομάδα σού δίνει ένα σωρό πράγματα να κάνεις για να ξεχαστείς, με γκάμα από αγγαρείες μέχρι τα πιο διασκεδαστικά και δημιουργικά και μάλιστα με ελαφριά διάθεση και ίσως λιγότερη από τη συνηθισμένη σου τελειομανία. Μέσα σε αυτά, θα απολαύσεις ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου σου, με σωματική άσκηση και ένα πιο υγιεινό μενού.

ΖΥΓΟΣ :
Σε φάση διεκδίκησης και δικαιολογημένα

Σαν μάνα στην έρημο έρχεται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, το Σάββατο, τονίζοντας περαιτέρω τον ερωτισμό σου, τη διάθεσή σου να περάσεις καλά, να φλερτάρεις και να δείξεις πολύ λιγότερη ανοχή σε καταστάσεις που σου κόβουν τα φτερά. Με τον Άρη στον Κριό, από το Σάββατο, σου βγαίνει μεγαλύτερη μαχητικότητα και διεκδικητικότητα στις ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Καλό θα ήταν να συγκεντρώνεσαι βέβαια στο περιστατικό που συζητάς κάθε φορά και να μη χρησιμοποιήσεις τα πάντα ως αφορμή για να ξεσπάσεις, έστω και δικαιολογημένα, συσσωρευμένη πίεση.

Η εβδομάδα προσφέρεται για να ασχοληθείς παραπάνω με τα παιδιά σου, ενώ θα σου φέρει και κάποια έξοδα σχετικά, που αν και τα κάνεις με χαρά δεν είναι και το καλύτερο νέο για τα ήδη πιεσμένα οικονομικά σου. Οι υποχρεώσεις συνεχίζονται αμείωτες όμως στη δουλειά, και ενώ υπάρχουν πολλά να γίνουν, έχεις την ευκαιρία να είσαι πιο δημιουργικός και να απολαύσεις περισσότερο αυτά που κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :
No place like home (?)

Επειδή αυτή την εβδομάδα θα θελήσεις να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα στο έξω και το σπίτι κι επειδή στην πραγματικότητα δεν έχεις καμία διάθεση να σου χαλάσει το ζεν σου, πρόσεξε πόσο θα πιέσεις οποιαδήποτε κουβέντα για λεφτά, ιδίως στο σπίτι. Επίσης καλό θα ήταν να μην παραδοθείς αμαχητί σε μία διάθεση για τεμπελιά που σου έχει βγει. Προσπάθησε να διατηρήσεις στο πρόγραμμά σου την άσκηση και μία ανθρώπινη διατροφή, γιατί η είσοδος του Άρη στον Κριό το Σάββατο εγκυμονεί για σένα υπερένταση και τσαλιμάκια υγείας, αν δεν της δώσεις κανάλι εκτόνωσης. Μην ξεγελαστείς επειδή θα σου φέρει και πολλή δουλειά, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Στα ερωτικά σου, σιγά-σιγά μπαίνεις σε πιο εσωστρεφή φάση με μεγαλύτερη οικειότητα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την βγάλεις με επίκριση και υπερλακωνικότητα, όπως θα έχεις την τάση να κάνεις. Προφανώς και ο απέναντι έχει ατέλειες, μην τον βάζεις στο μικροσκόπιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Επαναφόρτιση της ερωτικής σου ζωής

Αυτό το μοτίβο με τα λεφτά σε έχει κουράσει κι αν θέλεις να πάρεις τα βουνά αυτή την εβδομάδα είσαι απόλυτα δικαιολογημένος. Το θετικό της υπόθεσής είναι ότι μαζί με τα έξοδα έχεις και νέα για έσοδα και εξισορροπείται το πράγμα. Πάντως η εβδομάδα φέρνει πολύ καινούργιο κόσμο και μαζί του και ανανεωμένο ερωτικό ενδιαφέρον. Ανανεωμένο γιατί τείνει μάλλον προς ενδιαφέρουσα επιστροφή παρά προς κάτι ολόφρεσκο.

Πάντως από το Σάββατο με τη Νέα Σελήνη και την είσοδο του Άρη στον Κριό, το θέμα μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και σου φτιάχνει αισθητά τη διάθεση. Ανοίγει κι ένα παράθυρο, αν όχι για ταξίδι, για περισσότερη κινητικότητα και γενικά ξεμουδιάζεις, βγαίνεις από το σπίτι, αρχίζεις να βλέπεις κόσμο για να βρεις λύσεις στα μπλοκαρίσματά σου. Το συννεφάκι της εβδομάδας είναι ότι ίσως έχεις θεματάκια υγείας στο σπίτι που θα φέρουν έξοδα και θα σε πιέσουν ψυχολογικά.

AIΓΩΚΕΡΩΣ :
Θεραπεία καλοπέρασης εδώ και τώρα

Μπορεί οι πιέσεις στην καριέρα σου να συνεχίζονται αμετάβλητες, όμως οι πιέσεις στην τσέπη σου χαλαρώνουν. Δώσε βάση σε αυτά που σου λένε οι φίλοι σου και στις προτάσεις που συζητιούνται στον κύκλο σου, γιατί γίνονται το δεκανίκι για τα οικονομικά σου. Από το Σάββατο, που ο Άρης μπαίνει στον Κριό, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με το σπίτι σου και μάλλον με την έννοια επισκευών είτε σχέσεων είτε κατασκευής που περνάει κρίση.

Με αυτά και άλλα η τάση για καταναλωτική θεραπεία και για να θέλεις απλά να καλοπεράσεις κορυφώνεται και καλά θα κάνεις να ακούσεις τον εαυτό σου και να ενδώσεις.]Άλλωστε αυτό θα εκτονώσει και τις όποιες πιέσεις υπάρχουν ήδη στη σχέση σου με τον πλέον αβλαβή κι ευχάριστο τρόπο. Κοίτα να αποφύγεις και μία άλφα τάση για κουτσομπολιό που σου βγαίνει. Αφού ξέρεις, στη δική σου ζωή, όλα μαθεύονται και δεν υπάρχει λόγος να φορτωθείς κι άλλα.

YΔΡΟΧΌΟΣ :

Εν κινήσει

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και το πέρασμα του Άρη στον Κριό το Σάββατο σου δίνουν άλλου τύπου ώθηση και σε κάνουν να ξεχάσεις τις ανησυχίες για τα ερωτικά σου και τη δημιουργικότητά σου. Ένα μεγάλο μέρος της θολούρας που κουβάλησες προίκα από τον προηγούμενο χρόνο ξεκαθαρίζει και μπορείς και πάλι να εκφραστείς με σαφήνεια και πειθώ, πράγμα που ανεβάζει τις ερωτικές κι επαγγελματικές σου μετοχές. Μπορείς και πρέπει να το εκμεταλλευτείς στις γνωριμίες και κουβέντες που φέρνει η εβδομάδα, χωρίς βέβαια να φτάσεις στο άκρο του τα τινάζω όλα στον αέρα και φεύγω.

Ακόμη κι η υγεία σου βελτιώνεται, αν και ακόμη δεν αισθάνεσαι ότι είσαι στο 100% σου. Οδήγα το κατά δύναμη προσεκτικά γιατί ο Άρης στον Κριό σού δίνει μία ορμή και σ’ αυτό το κομμάτι, που είναι μάλλον περιττή. Τα οικονομικά σου ξεκαθαρίζουν αρκετά, αλλά όχι στην κατεύθυνση που θα ήθελες.

IΧΘΕΙΣ :
Ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου

Το θέμα της υγεία έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και χρειάζεται να σε φροντίσεις όσο καλύτερα μπορείς. Ούτως η άλλως ο συνδυασμός της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο και του Άρη στον Κριό, από το Σάββατο, επιτάσσει να κατεβάσεις ταχύτητα και να μη σπαταλιέσαι δεξιά κι αριστερά, θα χρειαστείς την ενέργειά σου για πιο σοβαρά πράγματα. Στα ερωτικά σου τα πράγματα προς το παρόν βαίνουν καλώς, αφού και διάθεση έχεις και ευκαιρίες να ασχοληθείς με το θέμα, κι αν αποφύγεις την εμμονή και τα υπερσενάρια που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα, θα δεις και τη σεξουαλικότητά σου να παίρνει τα πάνω της.

Κι επειδή σε αυτές τις φάσεις σε πιάνει μια υπεργενναιόδωρη και σπάταλη διάθεση, πρόσεξε τι θα ξοδέψεις, γιατί τα οικονομικά σου ακόμη δεν έχουν συνέρθει. Αυτή η εβδομάδα φέρνει συνειδητοποιήσεις και καινούργιες ιδέες και εμπειρίες για να μπουν στη θέση αυτών που  ξεπερνάς.

Πηγή : the cosmic telegram

Share.