Η Ariana Grande και ο James Corden γιορτάζουν το τέλος του lockdown

0

Σε ένα πολύχρωμο και καλοκαιρινό σκετς συμμετείχε η Ariana Grande.

Η Ariana Grande παντρεύτηκε πρόσφατα, αλλά αγαπά την ελευθερία.

Την Τρίτη 15 Ιουνίου, η αστέρας της pop εμφανίστηκε στο «The Late Late Show» και συμμετείχε σε ένα υπέροχο και επίκαιρο σκετς μαζί με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, James Corden και την καλή φίλη της Marissa Jaret Winokur, τη βραβευμένη με Tony ηθοποιό.

Καθώς οι δραστηριότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεκινούν ξανά χάρη στις προσπάθειες μαζικού εμβολιασμού, το «The Late Late Show» κάλεσε την Ariana Grande για να γιορτάσουν το τέλος του locdown.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε σε μια παρωδία του τραγουδιού «Good Morning Baltimore» από το μιούζικαλ «Hairspray», το οποίο μετονομάστηκε σε «No Lockdowns Anymore» (Όχι Lockdowns Άλλο Πια) για αυτήν την πολύ ξεχωριστή περίσταση.

Η pop star φορά ένα πανέμορφο κίτρινο φόρεμα και τραγουδά «επιστρέφω στο γυμναστήριο όπου αρχίζω να ιδρώνω», καθώς χορεύει στο καλοκαιρινό σετ.

Η Ariana Grande και η Marissa Jaret Winokur συναντιούνται στο δρόμο και πάνω στην ένταση της στιγμής, αποφασίζουν να «μεθύσουν και να κάνουν ταιριαστά τατουάζ».

Πριν την προβολή του σκετς στο «The Late Late Show», η Ariana Grande ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ότι θα δουν μία απρόσμενη έκπληξη.

«Μπορεί να υπάρχει ακόμη και μία πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση που θα προκαλέσει καρδιακά επεισόδια από μία νικήτρια βραβείου Tony, φίλη μου», έγραψε στο Instagram, προαναγγέλλοντας την εμφάνιση της Marissa Jaret Winokur, βραβευμένη για το ρόλο της ως «Tracy Turnblad» στο μιούζικαλ «Hairspray» του Broadway.

Δείτε το σκετς παρακάτω:

Share.