Η Ariana Grande σαγηνεύει με το live performance του «POV»

0

Το πρώτο από τα live performances που ετοίμασε η Ariana Grande σε συνεργασία με το Vevo.

Η Ariana Grande παρουσιάζει το πρώτο βίντεο από μια σειρά ζωντανών εκτελέσεων τραγουδιών του τελευταίου άλμπουμ της, «Positions» (2020), που ετοίμασε σε συνεργασία με το Vevo.

Στο πρώτο βίντεο η αστέρας της pop ερμηνεύει το τραγούδι «POV» σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με καταπράσινο γρασίδι και πολύχρωμα αγριολούλουδα.

Το «POV» ξεκινά με τη σιλουέτα της Ariana Grande να φωτίζεται από ένα έντονο φως που εξασθενεί σταδιακά για να λουστεί στη συνέχεια στη σκηνή με ένα απαλό βιολετί χρώμα, καθώς η τραγουδίστρια περπατάει προς την κάμερα, ερμηνεύοντας τους γλυκούς στίχους της R&B μπαλάντας.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που κυκλοφορούμε αυτές τις αποκλειστικές παραστάσεις για τους θαυμαστές της Ariana», δήλωσε ο JP Evangelista, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Περιεχομένου, Προγραμματισμού & Μάρκετινγκ του Vevo.

«Αγαπάμε τη μουσική της Ariana εδώ και χρόνια και ήταν μεγάλο προνόμιο που παρακολουθήσαμε την τέχνη της να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται», συνέχισε.

Ένας εξαιρετικά δημιουργικός και συνεργατικός καλλιτέχνης είναι το κλειδί για αυτές τις εκπληκτικές ερμηνείες και η Ariana το αντιπροσωπεύει αυτό. Οι προσπάθειές της μεταφράστηκαν όμορφα στην οθόνη. Ανυπομονούμε να την δούμε να συνεχίζει να ανθίζει και ελπίζουμε ότι όλοι θα απολαύσουν αυτά τα βίντεο», ανέφερε.

Σύμφωνα με το Vevo, το live performance της Ariana Grande για το «POV» έχει τις ρίζες του «στην ιδέα της

Share.