Η Demi Lovato υποστηρίζει ότι η μουσική της έγινε καλύτερη όταν βγήκε από το καλούπι της «υπερθηλυκής pop star»

0

«Ξέρω πώς είναι να αισθάνεσαι ότι το όνειρό σου σε συγκρατεί».

Η Demi Lovato υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που άρχισε να ζει ως άτομο μη-δυαδικού φύλλου η μουσική της έχει γίνει καλύτερη και πιο αυθεντική, όμως κάποτε ανησυχούσε για τον αρνητικό αντίκτυπο που θα είχε στην καριέρα της.

Η τραγουδίστρια φιλοξένησε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «4D With Demi Lovato» τον επαγγελματία μπόξερ Patricio Manuel, ο οποίος έγραψε ιστορία το 2018 όταν έγινε ο πρώτος τρανσέξουαλ μπόξερ που αγωνίστηκε επαγγελματικά στις ΗΠΑ.

«Ήξερα ποιος ήμουν χωρίς να μου το πει κανείς», είπε ο Patricio Manuel για την «οδύσσεια» που πέρασε με το φύλο του και θυμήθηκε τη μετάβασή του από ένα σχολείο θηλέων σε ένα μικτό σχολείο, όπου δεν ήξερε πώς να αλληλεπιδράσει με τα αγόρια. Όταν ανακάλυψε το μποξ, άρχισε να σκέφτεται: «Εντάξει, ίσως αν δεν μπορέσω να γίνω άντρας, θα είμαι άνετος με το να είμαι αρρενωπή».

Η Demi Lovato, η οποία έκανε επίσης πυγμαχία παλαιότερα, ένιωσε ότι το άθλημα τη βοήθησε να αγκαλιάσει περισσότερο την αρρενωπότητά της.

Στο τεύχος του περιοδικού «Glamour» για τον Απρίλιο του 2021, η τραγουδίστρια περιέγραψε ότι οι αλλαγές που έκανε στα μαλλιά τους τον τελευταίο χρόνο αντιπροσώπευαν την αργή έξοδό της από το καλούπι της αψεγάδιαστης ετεροκανονικής pop star στο οποίο βρισκόταν εδώ και μια δεκαετία.

«Φοβόμουν τόσο μερικές φορές για το πώς θα ήταν η καριέρα μου αν δεν ήμουν εκείνη η σέξι υπερθηλυκή pop star. Η καριέρα μου δεν έχει τόση σημασία για εμένα τώρα όσο το να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω», παραδέχτηκε η Demi Lovato κατά τη διάρκεια του podcast.

Μετά από δέκα και πλέον χρόνια παρουσίας στη μουσική βιομηχανία, η Demi Lovato πιστεύει ότι όταν αποδέχτηκε την αλήθεια της και άρχισε να τη ζει περισσότερο, η τέχνη της επηρεάστηκε προς το καλύτερο, παρά τους φόβους της ότι η αλήθεια θα την περιόριζε.

«Ξέρω πώς είναι να αισθάνεσαι ότι το όνειρό σου σε συγκρατεί, όμως είναι ακριβώς το αντίθετο. Τώρα που ζω την αλήθεια μου, η τέχνη μου έγινε πολύ καλύτερη, επειδή η τέχνη μου είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μου. Τώρα λοιπόν που είμαι σε θέση να είμαι πιο ειλικρινής με τον κόσμο σχετικά με αυτό που είμαι, μπορούν να δουν την τέχνη μου καλύτερα και την ακούν καλύτερα», υποστήριξε.

Παρακολουθήστε το τελευταίο επεισόδιο του podcast «4D With Demi Lovato» παρακάτω:

 

Share.