Η Lana Del Rey μας δίνει άλλη μία γεύση από το καινούριο άλμπουμ της, με δύο νέα τραγούδια.

0

Μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Lana Del Rey και η αγωνία κορυφώνεται!

10 και σήμερα απομένουν έως τις 21 Ιουλίου, την ημέρα όπου η «Ιέρεια της Hip» θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Polydor Records / Universal την καινούρια δισκογραφική δουλειά της, ώστε να μας αποπλανήσει ξανά με την αιθέρια φωνή της, σχεδόν δύο χρόνια μετά το «Honeymoon».

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Lana Del Rey τιτλοφορείται «Lust For Life» και έως τώρα το έχουν το προμηνύσει τρία τραγούδια.
Όλα άρχισαν το Φεβρουάριο με την αιφνιδιαστική έλευση του «Love», μία θαυμάσια ωδή στην ελπίδα της νεολαίας και την αγάπη μέσα από την οποία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια απηύθυνε στοργικά το λόγο στους θαυμαστές της.

Το «κυρίως πιάτο» σερβιρίστηκε στο ακροατήριο με το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου. Το «Lust For Life» πήρε σάρκα και οστά με μία αισθησιακή συνύπαρξη με τον The Weeknd σε ένα μαγικό σύμπαν που δε γνωρίζει σύνορα.

Στην πορεία, η Lana Del Rey παρουσίασε το «Coachella – Woodstock In My Mind», ένα τραγούδι που συνδέει περίτεχνα το παρελθόν με το παρόν και την εποχή του σημερινού διάσημου φεστιβάλ «Coachella» με το θρυλικό «Woodstock».

Η Lana Del Rey έχει τονίσει πολλάκις πως έχει δημιουργήσει αυτό το άλμπουμ για τους θαυμαστές της. Την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα πάρουμε άλλη μία γεύση από το «Lust For Life», καθώς θα έρθουν στη δημοσιότητα δύο τραγούδια του σε συνεργασία με τον Αμερικανό ράπερ A$AP Rocky. Εικάζεται ότι θα ονομάζονται «Summer Bummer» και «Groupie Love».

Share.