Η Madonna κυκλοφορεί το live album «Madame X – Music from the Theater Xperience»

0

Το live album περιλαμβάνει ζωντανές εκτελέσεις νέων και κλασικών τραγουδιών της Madonna.

Η Madonna κυκλοφορεί το «Madame X – Music from the Theater Xperience», ένα νέο άλμπουμ που περιέχει ζωντανές ηχογραφήσεις από την παγκόσμια περιοδεία της «Madame X Tour».

Τα 20 τραγούδια περιλαμβάνονται επίσης στη νέα συναυλιακή ταινία «Madame X», που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην πλατφόρμα του Paramount+.

Το «Madame X», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019, ήταν το 15ο άλμπουμ της Madonna και διαδέχθηκε το «Rebel Heart» του 2015. Το άλμπουμ έτυχε θερμής υποδοχής από τους κριτικούς, ενώ η περιοδεία για την προώθηση του «Madame X», η οποία πραγματοποιήθηκε σε μικρούς θεατρικούς χώρους, ανακηρύχθηκε από το Billboard ως ένα από τα καλύτερα live shows του 2019.

Η συναυλία και το live album της περιοδείας «Madame X Tour» περιλαμβάνουν τραγούδια από το ομότιτλο άλμπουμ, καθώς και αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Vogue», «Express Yourself» και «Like A Prayer».

Στην ταινία για την περιοδεία «Madame X», που κινηματογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των παραστάσεων της Madonna στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, εμφανίζονται 48 καλλιτέχνες επί σκηνής, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της διάσημης τραγουδίστριας και μιας ορχήστρας αποτελούμενης μόνο από γυναίκες.

«Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα το γεγονός ότι μοιράζομαι το όραμά μου με το παγκόσμιο κοινό. Η ευκαιρία να μεταφέρω το μήνυμά του “Madame X” και την πυρακτωμένη καλλιτεχνική ικανότητα όλων των εμπλεκομένων σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό έρχεται σε μια εποχή που η μουσική είναι τόσο πολύ αναγκαία για να μας θυμίζει τον ιερό δεσμό της κοινής μας ανθρωπιάς», ανέφερε η Madonna σε δήλωσή της.

Το live album «Madame X – Music from the Theater Xperience» αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία της Madonna στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της με τη Warner Records ενόψει της συμπλήρωσης 40 ετών από την πρώτη της εμφάνιση στη δισκογραφία.

Η νέα συμφωνία προβλέπει τη μεταφορά των τριών τελευταίων άλμπουμ της Madonna στη Warner Records έως το 2025 και την μία εκτεταμένη σειρά επανεκδόσεων των πρωτοποριακών κυκλοφοριών της που την ανέδειξαν σε διεθνές είδωλο.

Share.