Η Shakira δηλώνει ερωτευμένη με το video clip του «Me Enamoré»

0

Η ερωτευμένη Shakira μας καλεί να παρακολουθήσουμε το video clip του νέου της single «Me Enamoré».

Αμέσως την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ της, η Shakira δίνει στη δημοσιότητα και το video clip του τελευταίου της single, «Me Enamoré».

Στις 26 Μαΐου η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music τον ενδέκατο προσωπικό δίσκο της που θα τιτλοφορείται «El Dorado», προσκαλώντας τους θαυμαστές της σε ένα μουσικό ταξίδι στη φημισμένη φανταστική αλλά και θρυλική πόλη που έχει γίνει αντικείμενο χρόνιων εξερευνήσεων.

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το ατόφιο χρυσάφι είναι το ακαταμάχητο ταμπεραμέντο και η αστείρευτη σαγήνη της Shakira.

Έως τώρα, το «El Dorado» έχουν προμηνύσει τέσσερα singles που έχουν σημειώσει σημαντική διεθνή επιτυχία. Tο «La Bicicleta» με τον Carlos Vives που παρέμεινε 25 εβδομάδες στο Νο1 του Latin Airplay του Billbaord, το «Chantaje» με τον Maluma που ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο προβολών στο YouTube, το bachata «Deja Vu» με τον Prince Royce, αλλά και το δίγλωσσο «Comme Moi» με τον Black M

Στο τελευταίο της single με τίτλο «Me Enamoré», η Shakira διηγείται την ιστορία του έρωτά της με τον Gerard Piqué, πραγματοποιώντας πολύ γρήγορα επιτυχία. Το «Me Enamoré» αποκτά εικόνα με ένα video clip που η «Shak» σκηνοθέτησε μαζί με τον Jaume de Laiguana.

Share.