Η Taylor Swift ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας ηχογράφησης του άλμπουμ «Red»

0

Το «Red (Taylor’s Version)» θα περιέχει συνολικά 30 τραγούδια.

Η Taylor Swift ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας ηχογράφησης του άλμπουμ της «Red».

Δύο μήνες μετά το «Fearless (Taylor’s Version)», το πρώτο από τα άλμπουμ του καταλόγου της που ηχογράφησε ξανά η αστέρας της pop, τη σκυτάλη παίρνει η νέα εκδοχή του «Red», του άλμπουμ που κυκλοφόρησε αρχικά το 2012 και σηματοδότησε την μετάβαση της Αμερικανίδας τραγουδίστριας από την country στη mainstream pop μουσική.

Η Taylor Swift ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τα σχέδιά της με ένα προσωπικό σημείωμα που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Πάντα έλεγα ότι ο κόσμος είναι ένα διαφορετικό μέρος για τους συντετριμμένους. Κινείται σε διαφορετικό άξονα, με διαφορετική ταχύτητα. Ο χρόνος φεύγει προς τα πίσω και προς τα εμπρός φευγαλέα. Ο συντετριμμένος μπορεί να περάσει χιλιάδες μικρο-συναισθήματα την ημέρα προσπαθώντας να καταλάβει πώς να το ξεπεράσει χωρίς να σηκώσει το τηλέφωνο για να ακούσει αυτή την παλιά οικεία φωνή», έγραψε.

«Στη γη της θλίψης, οι στιγμές της δύναμης, της ανεξαρτησίας και της ριψοκίνδυνης εξέγερσης είναι λεπτομερώς συνυφασμένες με τη θλίψη, την αδυναμία που προκαλεί παράλυση και την απελπισία. Όταν φαντάζεσαι το μέλλον σου, μπορεί να οδηγηθείς σε μια παράκαμψη στο παρελθόν. Και όλα αυτά για να πω ότι το επόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσω είναι η δική μου έκδοση του “Red”», συνέχισε.

«Μουσικά και στιχουργικά, το “Red” έμοιαζε με ένα συντετριμμένο άτομο. Ήταν παντού, ένα σπασμένο μωσαϊκό συναισθημάτων που κάπως όλα ταιριάζουν στο τέλος. Χαρούμενο, ελεύθερο, μπερδεμένο, μοναχικό, συγκλονιστικό, εκστατικό, άγριο και βασανισμένο από αναμνήσεις παρελθόντος. Όπως ήθελα να δοκιμάσω νέα κομμάτια, πήγα στο στούντιο και πειραματίστηκα με διαφορετικούς ήχους και συνεργάτες», περιέγραψε.

 

Share.