Θετικός στον κορονοϊό ο Bad Bunny

0

Στον COVID-19 οφείλεται η απουσία του Bad Bunny από τη σκηνή των American Music Awards 2020.

Ο Bad Bunny βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Πορτορικανός σταρ επρόκειτο να τραγουδήσει στα χθεσινά American Music Awards 2020, όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή των βραβείων, αφήνοντας τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται για τους λόγους της απουσίας του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, Δευτέρα, εκ μέρους του καλλιτέχνη, ο Bad Bunny αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη εμφάνισή του στα American Music Awards 2020 επειδή βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

«Ο Bad Bunny ήταν προγραμματισμένο αρχικά να τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανά στα AMAs τη No. 1 παγκόσμια επιτυχία του “Dákiti” με τον Jhay Cortez», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Acoustyle Communication, η οποία εκπροσωπεί τον 26χρονο καλλιτέχνη.

«Ωστόσο έκανε τεστ και βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και αναγκάστηκε να ακυρώσει την παρουσίαση», τονίζεται, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους.

Παρ’ όλα αυτά ο Bad Bunny συμμετείχε εικονικά στην τελετή απονομής των American Music Awards 2020 από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, δείχνοντας ότι δεν έχει εμφανίσει έντονα συμπτώματα.

Ο τραγουδιστής και ράπερ ανακοίνωσε τη νικήτρια στην κατηγορία για την Αγαπημένη Latin Καλλιτέχνιδα, η οποία ήταν η Becky G, ενώ ο ίδιος κέρδισε δύο βραβεία: για τον Αγαπημένο Latin Άνδρα Καλλιτέχνη και για το Αγαπημένο Latin Άλμπουμ με το «YHLQMDLG».

Ο Bad Bunny διέθετε μάλιστα δύο υποψηφιότητες στην τελευταία κατηγορία, με το «YHLQMDLG» και το «Las que no iban a salir», τα οποία κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος με διαφορά μερικών μηνών.

Share.