Μπορείς να καταλάβεις ποιο πανέμορφο μοντέλο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

0

Ακόμη κι αν έχεις δει άπειρες throwback φωτογραφίες στα social media, η σημερινή είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες. Οι celebs φαίνεται  πως λατρεύουν να αναπολούν τα παιδικά τους χρόνια και ναι, οι θαυμαστές αγαπούν αυτές τις αναδρομές στο παρελθόν. Εσύ;

Αυτή τη φορά μεταξύ των χιλιάδων φωτογραφιών της πανέμορφης αγαπημένης σου διάσημης ανακαλύψαμε μια φωτογραφία της από το παρελθόν που δεν είχαμε δει ξανά. Οι διαδικτυακοί της θαυμαστές έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους με αυτό το throwback και σίγουρα μόλις τη δεις δε θα την αναγνωρίσεις.

Πρόκειται για την πανέμορφη 25χρονη καλλονή των social media και όχι μόνο. Έχει γοητεύσει στις πασαρέλες με τις εμφανίσεις της και αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα εκεί έξω.

Αυτή την περίοδο είναι αρκετά χαρούμενη αφού στο πλευρό της βρίσκεται ο αγαπημένος της μπασκετμπολίστας και μαζί περνούν υπέροχες στιγμές. Δε φοβούνται να δείξουν στους διαδικτυακούς τους φίλους πόσο ερωτευμένοι είναι και πρόσφατα μάλιστα ο Devin, το αγόρι της, σχολίασε σε μια από τις φωτογραφίες της.

Στο post που έκανε οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι μια γλύκα. Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει το μοντέλο που έχεις γνωρίσει σήμερα επομένως μόλις ανακαλύψεις ποια κρύβεται πίσω από αυτό το γλυκό προσωπάκι θα ενθουσιαστείς.

Δες περισσότερα στη gallery.

Share.