Οι Public Enemy γίνονται animation στο video του «Public Enemy Number Won»

0

Μια αναπροσαρμογή του κλασικού τραγουδιού «Public Enemy No. 1».

Οι Public Enemy κυκλοφόρησαν ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο για το κομμάτι «Public Enemy Number Won» από το νέο άλμπουμ τους με τίτλο «What You Gonna Do When The Grid Goes Down».

Οι Public Enemy αναπροσάρμοσαν με τη συμμετοχή των Τerminator X, Mike D και Ad-Rock των Beastie Boys και των Run-DMC το κλασικό τραγούδι «Public Enemy No. 1» από το πρώτο άλμπουμ τους, το «Yo! Bum Rush The Show» του 1987.

Το animation video για το «Public Enemy Number Won» παρουσιάζει τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο τραγούδι, τους Run-DMC. και τους Mike D και Ad-Rock των Beastie Boys και προβάλλει σε έκδοση χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων τους θρύλους της hip-hop μαζί με αφίσες συναυλιών, πλάνα και πολλά άλλα από το αρχείο του συγκροτήματος.

Επίσης αποτίνει φόρο τιμής στους εκλιπόντες MCA των Beastie Boys και Jam Master Jay των Run-DMC.

«Το τραγούδι είναι αφιέρωμα στο “Public Enemy No. 1” και σε εκείνη τη στιγμή», εξήγησε ο Chuck D των Public Enemy σε δήλωσή του.

«Οι Beastie Boys και οι Run-DMC έπαιζαν όλη την ώρα και ο Rick Rubin ερχόταν συνέχεια για να υπογράψουμε με την Def Jam. Οπότε αυτός είναι ο τρόπος μου να τα επαναφέρω όλα ξανά», τόνισε.

Share.