Ο Ed Sheeran ανακοινώνει το νέο single «Bad Habits»

0

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το νέο τραγούδι του Ed Sheeran.

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε τον τίτλο του νέου τραγουδιού του, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

Το «Bad Habits» θα σηματοδοτήσει το πρώτο επίσημο προσωπικό τραγούδι του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και το εξαιρετικά επιτυχημένο άλμπουμ (Divide) του 2017.

Ωστόσο υπενθυμίζεται ότι ο Ed Sheeran κυκλοφόρησε το 2019 το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ «No.6 Collaborations Project», το οποίο περιείχε 15 συνεργασίες του τραγουδιστή με καλλιτέχνες για τους οποίους τρέφει θαυμασμό και εκτίμηση.

«Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι το πρώτο σόλο τραγούδι σου σε τέσσερα χρόνια βγαίνει σε λίγες εβδομάδες», έγραψε ο Ed Sheeran, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του εαυτού του στην οποία δείχνει την αγωνία του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το νέο single του έχει τον τίτλο «Bad Habits» και μοιράστηκε το εξώφυλλό του, στο οποίο έχει μεταμφιεστεί σε βαμπίρ.

«Δουλεύω στο στούντιο τους τελευταίους μήνες και ανυπομονώ να ακούσετε το “Bad Habits”», σημείωσε ο Ed Sheeran.

«Θέλω πάντα να προκαλώ τον εαυτό μου και τη μουσική μου να ακολουθούν νέες κατευθύνσεις και ελπίζω να το ακούσετε αυτό στο νέο single. Είναι ωραίο να επιστρέφεις!», πρόσθεσε.

Ο 30χρονος τραγουδιστής μίλησε για το νέο τραγούδι του σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC Radio 1.

Αφού σημείωσε ότι θα είναι «πραγματικά διαφορετικό», αποκάλυψε ότι για την ηχογράφησή του χρησιμοποίησε μία live μπάντα, κάτι που δεν είχε κάνει στις προηγούμενες κυκλοφορίες του.

Ο Ed Sheeran θα τραγουδήσει για πρώτη φορά ζωντανό το «Bad Habits» στη διαδικτυακή συναυλία που θα δώσει στο κανάλι του στο TikTok την Παρασκευή 25 Ιουνίου από το γήπεδο «Portman Road» της ποδοσφαιρικής ομάδας Ipswich Town με αφορμή το UEFA Euro 2020.

Share.