Ο Joe Jonas θέλει να ηχογραφήσει ξανά το πρώτο άλμπουμ των Jonas Brothers «όπως η Taylor Swift»

0

«Ήταν πραγματικά έξυπνο αυτό που έκανε η Taylor Swift».

Ο Joe Jonas φαίνεται πως έχει αντλήσει έμπνευση από την πρώην σύντροφο του Taylor Swift για να ηχογραφήσει ξανά μαζί με τα αδέλφια του τα πρώτα τραγούδια των Jonas Brothers.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «BuzzFeed», ο 31χρονος τραγουδιστής ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο τραγούδι των Jonas Brothers για το οποίο θα ήθελε να το ηχογραφήσει ξανά.

Ωστόσο δεν μπορούσε να επιλέξει κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι και απάντησε ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα ηχογραφούσε ξανά το πρώτο άλμπουμ των Jonas Brothers, με τίτλο «It’s About Time», που κυκλοφόρησε το 2006.

«Νομίζω ότι πιθανώς θα ηχογραφούσα ξανά ολόκληρο το πρώτο άλμπουμ μας. Κάτι σαν αυτό που έκανε πρόσφατα η Taylor Swift, για το οποίο πιστεύω ότι ήταν πραγματικά έξυπνο», σχολίασε ο Joe Jonas.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε στις αρχές του Απριλίου το «Fearless (Taylor’s Version)», μία νέα ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ της, «Fearless» του 2008.

Η βραβευμένη με έντεκα Grammy τραγουδίστρια έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να ηχογραφήσει ξανά τα πρώτα πέντε άλμπουμ της καριέρα της της προκειμένου να αποκτήσει την ιδιοκτησία και τον έλεγχο του καταλόγου της.

Το πρώτο άλμπουμ των Jonas Brothers, με τίτλο «It’s About Time», κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και περιλάμβανε την αγαπημένη επιτυχία «Year 3000» του boy band, διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού του pop punk συγκροτήματος Busted.

Οι φυσικές εκδόσεις του άλμπουμ «It’s About Time» θεωρούνται σήμερα συλλεκτικά αντικείμενα, καθώς οι Jonas Brothers αφέθηκαν ελεύθεροι από την τότε δισκογραφική εταιρία τους λίγο μετά την κυκλοφορία του «It’s About Time». Το CD δεν τυπώθηκε ξανά και τα αντίτυπα του άλμπουμ μπορούν να πωληθούν διαδικτυακά σε τιμή που φτάνει τα 100 δολάρια.

Share.