Πρώτη ματιά στην ταινία “Σταχτοπούτα” με πρωταγωνίστρια την Camila Cabello

0

Μια νέα εκδοχή της Σταχτοπούτας έρχεται στις οθόνες μας και συγκριμένα – μετά από μια αναβολή – τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα περιεχομένου Amazon Prime Video, με την Camila Cabello στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δυο πρώτες φωτογραφίες της ταινίας δόθηκαν χτες στη δημοσιότητα:

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται, μαζί με την υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, η Idina Menzel και ο Billy Porter, ο οποίος μάλιστα θα υποδυθεί τη νεραϊδονονά, η Minnie Driver, ο Nicholas Galitzine και ο Pierce Brosnan. Το μιούζικαλ θα περιλαμβάνει τραγούδια των Cabello και Menzel, καθώς και άλλων δημοφιλών καλλιτεχνών τα ονόματα των οποίων μας φυλάνε για έκπληξη. Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκεται ο James Corden.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης, η Cabello θα υποδυθεί μια νεαρή φιλόδοξη γυναίκα, με όνειρα πολύ μεγαλύτερα από αυτά που της “επιτρέπει” να έχει η κοινωνική της θέση και που με τη βοήθεια του Porter θα κάνει ό,τι μπορεί για να τα καταφέρει. Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκουν στην Kay Cannon.

 

Share.