Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα 20-27/02

0

ΚΡΙΟΣ :H έκλειψη ηλίου στους ιχθύς(26/02)σας βοηθά να εκφραστείτε καλύτερα, Κάποιες εξελίξεις στην εργασία θα σας ανησυχήσουν Αισθηματικά ευνοείστε περισσότερο από άλλες φορές για να κάνετε τις κινήσεις που σας αφορούν
TΑΥΡΟΣ :
Πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα κυρίως.Οι άλλοι γίνονται περισσότερο απαιτητικοί απέναντί σας, γεγονός που πρέπει να ανεχτείτε ή να μην του δώσετε μεγαλύτερη έκταση από όση πραγματικά καταλαμβάνει. Οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για συνεννόηση ή μικρή ενίσχυση του εισοδήματός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ :
Νέες ασχολίες, ή νέες δραστηριότητες φέρνει για εσάς η εβδομάδα που ξεκινά. Φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα σημαντικά .Φροντίστε να είστε γρήγοροι στις αποφάσεις σας και να μην αφήνετε οικονομικά προβλήματα να σας καθυστερούν. Αισθηματικά οι εξελίξεις είναι πιο ευνοϊκές και κάποια θέματα θα τακτοποιηθούν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

KΑΡΚΙΝΟΣ
Ακολουθήστε με συνέπεια το πρόγραμμά σας και ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Η εβδομάδα ευνοεί την ανάληψη δράσης σε τομείς που άπτονται των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων.
ΛΕΩΝ :
Ιδιαίτερα ευαίσθητο και ρευστό το διάστημα για εσάς και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας σχεδίων, και τις εξελίξεις στα οικονομικά σας
ΠΑΡΘΕΝΟΣ :
Στα επαγγελματικά σας υπάρχει κάποιο παρασκήνιο το οποίο θα εκδηλωθεί και θα σας απασχολήσει. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας, όσον αφορά την προάσπιση του συμφέροντός σας. Υπερασπιστείτε καλύτερα τις θέσεις σας και μην παρασύρεστε από το γενικότερο κλίμα, καθώς φαίνεται πως επικρατεί μια αναστάτωση που ναι μεν δεν σας αφορά, σίγουρα όμως σας επηρεάζει και σας προβληματίζει.
ΤΙΡ: Αισθηματικά αφήστε κάποια περιθώρια για να λειτουργήσει το απρόοπτο και η έκπληξη!

ΖΥΓΟΣ :

Η εβδομάδα που ξεκινά δείχνει να ευνοεί κάποιες επαγγελματικές αλλά και κοινωνικές σας δραστηριότητες. Φροντίστε να μην απομακρύνεστε από το στόχο σας, να μην αποφεύγετε ευθύνες και να μην απομονώνεστε από τις εξελίξεις και τα γεγονότα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αβέβαιες σχέσεις, να μην αναλάβετε ευθύνες που ανήκουν σε τρίτους και μην επεκταθείτε σε ασύμφορες οικονομικές συμφωνίες. Είναι ότι όλα φαντάζουν ιδανικά, αλλά σύντομα αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :
Με κάποιο τρόπο μπορείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα στην εργασία, στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Οι όποιες αλλαγές και αναστατώσεις δεν θεωρούνται επικίνδυνες, αλλά μάλλον ωφέλιμες περιπτώσεις για εσάς. Αισθηματικά φροντίστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο πιο γρήγορα μπορείτε, ακούστε και ακολουθήστε την καρδιά σας και μην δίνετε βάση σε αυτά που σας κουράζουν και σας απογοητεύουν. Η εβδομάδα θα σας δείξει πως πρέπει να λειτουργείτε όταν διακυβεύεται το συμφέρον σας.

TΟΞΟΤΗΣ:

Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πώς να ξεφεύγετε από Συμπληγάδες και πώς να μετατρέπετε τις αρνητικές προβλέψεις, σε θετικές εξελίξεις. Αυτήν την εβδομάδα θα ακούσετε πολλά, αλλά θα πραγματοποιηθούν λίγα.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ :
Αποφύγετε προστριβές στο περιβάλλον της εργασίας. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να υπερασπιστείτε το δίκαιό σας. Η εβδομάδα αυτή δεν ευνοεί ριζοσπαστικές κινήσεις, αντίθετα θα ήσασταν περισσότερο ασφαλείς με μια μετριοπαθή συμπεριφορά. Αισθηματικά αποφύγετε να ανοίξετε νέα μέτωπα, καθώς δεν είναι εποχή για τις μεταρρυθμίσεις που έχετε σκεφτεί. Θεωρείτε πως σας καταπιέζουν, αλλά είναι πιθανό να συμβαίνει το αντίθετο.
ΤΙΡ: Υποστηρίξτε αθόρυβα τα σχέδιά σας!

Υδροχόοος :

Ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλους τους τομείς αυτήν την εβδομάδα καθώς συνεχίζεται η επήρεια της έκλειψης. Είναι πιθανό να αισθάνεστε περιορισμένοι, κουρασμένοι και απογοητευμένοι, γι αυτό και πρέπει να φροντίσετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Ζητήστε περιθώρια χρόνου από εκείνους που υπολογίζουν στη βοήθειά σας και δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.
ΤΙΡ: Διαφυλάξτε τις δυνάμεις σας και μην σπαταλάτε αλόγιστα την ενεργητικότητά σας!

Ιχθυες :

Ανησυχείτε υπερβολικά για όσα έχετε καταφέρει, με αποτέλεσμα να χάνετε μέρος της ψυχραιμίας σας και μάλιστα, τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Είναι εποχή με περισσότερα έξοδα από όσα είχατε υπολογίσει, ένα μικρό θέμα υγείας και κάπως περίεργη συμπεριφορά από το σύντροφο ή τους δικούς σας ανθρώπους. Μην εκτίθεστε στην εργασία και μην υποχωρείτε στην πρώτη δυσκολία που συναντάτε. Τώρα γίνονται ζυμώσεις για το μέλλον.
ΤΙΡ: Λειτουργήστε μεθοδικά και έξυπνα, ακολουθώντας ευέλικτη τακτική!

Share.