Το νέο χαμόγελο του Post Malone κόστισε 1,6 εκατομμύρια δολάρια

0

Όψεις πορσελάνης και δύο διαμάντια 12 καρατίων κοσμούν το νέο χαμόγελο του Post Malone.

Το χαμόγελο του Post Malone λάμπει φωτεινά όπως τα διαμάντια, καθώς η ολική ανακατασκευή του κόστισε 1,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο οδοντίατρος του Thomas Connelly από το Beverly Hills, ο οποίος έχει κάνει επίσης αισθητική οδοντιατρική δουλειά στους DaBaby και Travis Barker, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Posty και του τελειωμένου και εξαιρετικά γυαλισμένου χαμόγελου του ράπερ και τραγουδιστή, στο οποίο έχουν προστεθεί όψεις πορσελάνης και δύο διαμάντια 12 καρατίων.

«Ο Post Malone ολοκλήρωσε την ανακατασκευή χαμόγελου κόστους 1.600.000 δολαρίων το περασμένο Σαββατοκύριακο! Με ένα χαμόγελο που αναδεικνύει τη δουλειά με φυσικές όψεις πορσελάνης και διαμάντια στους κυνόδοντες συνολικού βάρους 12 καρατίων, ο Post Malone έχει κυριολεκτικά ένα χαμόγελο 1 εκατομμυρίου δολαρίων!», έγραψε ο Δρ. Connelly στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Ο οδοντίατρος είπε στο «Rolling Stone» ότι χρειάστηκε ενάμισι χρόνο για να ανακαλύψει πώς θα φέρει εις πέρας το αίτημα του πελάτη του. Ο Post Malone είχε ζητήσει την ειδική κατασκευή πριν από λίγα χρόνια, όταν ήθελε να φτιάξει τα δόντια του και συνάντησε τον Δρα Connelly στο «Madison Square Garden».

Τελικά ο οδοντίατρος χρησιμοποίησε διαμάντια που προέρχονταν από το Βέλγιο και κόπηκαν στο Ισραήλ: «Τώρα έχει δύο λειτουργικά, γεμάτα διαμάντια δόντια. Φωτίζουν το δωμάτιο. Αστράφτουν, λάμπουν. Είναι εκπληκτικά», σχολίασε ο Thomas Connelly.

Εκτός από την ανακατασκευή του χαμόγελού του, ο Post Malone έκανε και ένα νέο τατουάζ όσο βρισκόταν στο ιατρείο του Δρος Connelly τον Αύγουστο του 2020.

«Μιλήσαμε γι’ αυτό και είπαμε ακριβώς: “Θα κάθομαι για ώρες χωρίς να κάνω τίποτα, γιατί να μην κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα;”», είπε ο καλλιτέχνης τον περασμένο χειμώνα σε συνέντευξή του στον Jimmy Kimmel.

Δείτε το αστραφτερό χαμόγελο του Post Malone

Share.