Η Adele επέστρεψε στο Λονδίνο για να ολοκληρώσει το νέο άλμπουμ της

0

«Η Adele βάζει την καρδιά και την ψυχή της σε αυτό το δίσκο».

Η Adele είναι «απόλυτα επικεντρωμένη» στο νέο άλμπουμ της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια επέστρεψε επίσημα στα βρετανικά εδάφη, καθώς πλέον η κατοικία της είναι στο Λος Άντζελες και επί του παρόντος αφιερώνει όλη την ενέργειά της στην ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ της.

«Η Adele θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους ενώ είναι εδώ, κάτι που είναι εύκολο με τα προστατευτικά και τις μάσκες προσώπου», είπε μια πηγή στην εφημερίδα The Sun.

«Ο κόσμος δεν την αναγνωρίζει πια όπως παλαιότερα. Δεν ήταν σε θέση ακόμα να κυκλοφορήσει νέα μουσική και είναι απόλυτα επικεντρωμένη σε αυτό και ετοιμάζει κάθε κομμάτι σωστά. Έχει ακόμα ένα δίκτυο ατόμων με τα οποία συνεργάζεται και έρχεται σε επαφή όταν είναι εδώ», πρόσθεσε.

Αυτό το μήνα συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς της Adele, ωστόσο η τραγουδίστρια παραδέχτηκε στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή «Saturday Night Live» ότι το νέο άλμπουμ της δεν είναι έτοιμο ακόμα.

Φημολογείται ότι η Βρετανίδα έχει συνεργαστεί στο διάδοχο του άλμπουμ «25» με ονόματα όπως ο Raphael Saadiq και ο John Legend.

«Η Adele βάζει την καρδιά και την ψυχή της σε αυτό το δίσκο, συμπεριλαμβανομένου του πώς αισθάνεται μετά το διαζύγιο», αποκάλυψε μια πηγή. «Ήταν θαυμάστρια του Raphael από τότε που ήταν έφηβη και λατρεύει τον κατάλογό του. Θέλει να το επόμενο άλμπουμ της να είναι γεμάτο ψυχή, με περισσότερους ετερόκλητους ήχους», πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αdele (@adele) στις

Share.