Η Billie Eilish ανακοινώνει το single «Therefore I Am» – Πότε κυκλοφορεί

0

Έρχεται το νέο τραγούδι της Billie Eilish.

H Billie Eilish είχε αποκαλύψει στα μέσα του προηγούμενου Σεπτεμβρίου ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει «σε λίγες εβδομάδες» ένα νέο τραγούδι μαζί με music video.

Οι εβδομάδες πέρασαν και η αστέρας της pop δεν μοιράστηκε καμία ενημέρωση, αφήνοντας τους θαυμαστές της να περιμένουν.

Η αναμονή δεν κράτησε πολύ, καθώς η Billie Eilish ανακοινώνει τώρα ότι το νέο τραγούδι της θα φέρει τον τίτλο «Therefore I Am» και θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό το τραγούδι», έγραψε η 18χρονη τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media.

Στο μεταξύ, ο Finneas, ο αδελφός και συνεργάτης της Billie, ανέφερε στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram ότι είναι «υπερήφανος» για την προσπάθειά τους.

«Όχι να παινέψουμε τους εαυτούς μας, αλλά αυτό το τραγούδι είναι τέλειο», πρόσθεσε αναδημοσιεύοντας την ανακοίνωση της αδελφής του.

Το «Therefore I Am» θα αποτελέσει το τρίτο τραγούδι της Eilish για το 2020. Τους προηγούμενους μήνες η νεαρή pop star κυκλοφόρησε το single «No Time To Die» για την ομότιτλη ταινία του James Bond και το τραγούδι «My Future».

Παράλληλα η Billie Eilish συμμετέχει σε μια νέα μίνι σειρά για τον οίκο μόδας Gucci που θα προβληθεί κατά μήκος του εικονικού «GucciFest» από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Share.