Η Britney Spears δεν θα τραγουδήσει ξανά επειδή «φοβάται τον πατέρα της»

0

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Britney Spears να ανασταλεί το καθεστώς επιτροπείας στο οποίο βρίσκεται τα τελευταία 12 χρόνια.

Η Britney Spears δεν σκοπεύει να ξαναρχίσει την καριέρα της όσο ο πατέρας της ελέγχει τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της ενώπιον του δικαστηρίου.

Η δικαστής Brenda Penny του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες αρνήθηκε να αναστείλει την επιτροπεία του James Spears στη ζωή και την καριέρα της κόρης του, όπως ζήτησε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Samuel D. Ingham.

Ωστόσο, η δικαστής σημείωσε ότι θα εξετάσει τα μελλοντικά αιτήματα που σχεδιάζει να υποβάλει ο Ingham για αναστολή της επιτροπείας ή απομάκρυνσή του James Spears.

«Η πελάτης μου με πληροφόρησε ότι φοβάται τον πατέρα της. Δεν θα τραγουδήσει ξανά αν ο πατέρας της συνεχίζει να είναι υπεύθυνος για την καριέρα της», τόνισε ο δικηγόρος.

Η pop star είχε ανακοινώσει ότι απομακρύνεται επ’ αόριστον τη μουσική στις αρχές του 2019.

View this post on Instagram

???

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του James Spears, Vivian Lee Thoreen, κατά τη διάρκεια των 12 ετών που ο πελάτης της διατηρεί την επιτροπεία, έχει καταφέρει να αποσβέσει τα χρέη της Britney Spears και να εκτινάξει την περιουσία της στα 60 εκατομμύρια δολάρια.

Η Thoreen ισχυρίστηκε επίσης ότι η αναστάτωση που θα προκαλούσε η απομάκρυνση του James Spears θα έβλαπτε τη τραγουδίστρια. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο που να υποστηρίζει την αναστολή», τόνισε.

Ενώ η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται, η δικαστής ενέκρινε το αίτημα της Britney Spears να οριστεί ως συν-επίτροπος της περιουσίας της, μαζί με τον πατέρα της, η εταιρεία Bessemer Trust.

Στην ακρόαση πήραν μέρος οι περισσότεροι από τους πληρεξούσιους δικηγόρους των δυο αντιδίκων, ενώ οι γονείς της Britney Spears συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης. Η pop star δεν συμμετείχε με κανέναν τρόπο.

Share.