Η Halsey μιλά για την πρώτη της ποιητική συλλογή

0

«Ήθελα να γράψω ένα βιβλίο επειδή είχα τόσα πολλά που δεν ένιωθα άνετα να τα πω με στόμα», εξηγεί η Halsey.

Η πρώτη ποιητική συλλογή της Halsey κυκλοφόρησε και η τραγουδίστρια γιόρτασε το γεγονός με livestream στην πλατφόρμα Moment House.

Ενώ είναι γνωστό ότι τα τραγούδια της Halsey χαρακτηρίζονται από την ειλικρίνεια και την ευαισθησία της, η ποιητική συλλογή με τίτλο «I Would Leave Me If I Could» φέρνει στο φως αδημοσίευτες στιγμές και αναμνήσεις της pop star.

«Ήμουν όσο το δυνατόν περισσότερο ειλικρινής. Σας έδωσα κομμάτια του εαυτού μου που δεν έχω πει ποτέ στους γονείς μου ή στους στενότερους φίλους μου», αποκάλυψε η τραγουδίστρια στους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια του livestream.

Η Halsey εξήγησε επίσης τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να κυκλοφορήσει μια ποιητική συλλογή αντί να δημιουργήσει τραγούδια με τους στίχους που έγραψε.

«Ο λόγος που ήθελα να γράψω ένα βιβλίο είναι ότι αισθάνομαι ότι είχα τόσα πολλά να πω ότι θα δεν ένιωθα άνετα να τα πω με το στόμα μου», είπε.

«Όταν το διαβάζεις, βλέπεις τον εαυτό σου σε αυτό. Όταν γράφεις ένα βιβλίο είναι σαν να τραγουδά μπροστά σε ένα μόνο άνθρωπο και αυτό κάνει αυτό πολύ πιο προσωπικό», τόνισε.

Όσον αφορά ορισμένα από τα πιο προσωπικά θέματα του βιβλίου, η Halsey αποκάλυψε πώς ένιωσε να δημοσιεύει ποιήματα για το σεξ, τη σεξουαλικότητα, τη δυσμορφία του φύλου και πολλά άλλα θέματα.

«Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι στο βιβλίο. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τις σεξουαλικές επιθέσεις, την ψυχική ασθένεια, την εικόνα του σώματος, τη δυσμορφία φύλου, την ταυτότητα φύλου, για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ», περιέγραψε.

Η Halsey ανέφερε επίσης ένα από τα ποιήματα της συλλογής, το «Summer Fruit», είχε αρχικά τον τίτλο «Watermelon Sugar» όταν το είχε γράψει πριν χρόνια στη σελίδα της στο Tumblr.

«Έπρεπε να αλλάξω τον τίτλο, ωστόσο το έγραψα πρώτη!», είπε γελώντας, αναφερόμενη στην ομότιτλη επιτυχία «Watermelon Sugar» του Harry Styles.

Share.