Η Lady Gaga ζωντανεύει ξανά τα πιο iconic looks της καριέρας της

0

Η Lady Gaga άνοιξε την ντουλάπα της και φόρεσε ξανά τα πιο iconic σύνολα με τα οποία έχει εμφανιστεί.

Η Lady Gaga έχει αλλάξει πολλά looks όλα αυτά τα χρόνια, όμως κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια περίοδος δεν επιστρέφει ποτέ στην ίδια εμφάνιση και δεν τη χρησιμοποιεί ξανά.

Αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι χθες, καθώς το ίνδαλμα της pop γυρίζει το χρόνο με ένα νέο ευφάνταστο βίντεο με το οποίο ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να ψηφίσουν στις αμερικανικές εκλογές.

Καθώς στέλνει το μήνυμά, της, η τραγουδίστρια εμφανίζεται με μία σειρά από διαφορετικά σύνολα που έχει φορέσει όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ αυτών ένα πρώτα looks και hairstyles που παρουσίασε την εποχή του «The Fame» (2008), η ασημένια στολή από την περιοδεία «Monster Ball Tour», το λαμπερό σύνολο από την εμφάνισή της στο Super Bowl του 2017, το ροζ καπέλο και το denim σορτς από την περίοδο του άλμπουμ «Joanne» (2016), αλλά και τα φουντωτά μαύρα μαλλιά με τα οποία φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Cheek To Cheek» (2014) με τον Tony Bennett.

Στο βίντεο η Lady Gaga βγάζει από την ντουλάπα της και μερικά από τα πιο πρόσφατα looks, όπως τα μακριά καστανά μαλλιά και το καρό πουκάμισο της «Ally» από την ταινία «A Star Is Born» (2018) και τη ροζ μάσκα από το νέο άλμπουμ της «Chromatica».

Η pop star άφησε όμως το καλύτερο για το τέλος: το πολυσυζητημένο φόρεμα από ωμό βόειο κρέας που είχε φορέσει στα MTV Video Music Awards του 2010.

Όσο για το μήνυμα της Lady Gaga, ήταν απλό: «Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι σας αποθαρρύνει όλη τη διαδικασία και δεν σας αρέσουν οι υποψήφιοι, πρέπει να ψηφίσετε – γιατί εκτός εάν σκοπεύετε να φύγετε από τη χώρα, αυτές οι εκλογές θα επηρεάσουν εσάς προσωπικά και το πώς ζείτε, οπότε πείτε τη γνώμη σας», είπε.

«Ποτέ δεν ντρεπόμουν να κάνω τη φωνή μου να ακουστεί», συνέχισε. «Έχω πει πολλά πράγματα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, φορώντας πολλά διαφορετικά σύνολα, μακιγιάζ, καπέλα, φορέματα από κρέας, πηδώντας από στάδια, ουρλιάζοντας στη σκηνή», σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Ίσως φαίνεται ότι μεταμορφώνομαι και αλλάζω, αλλά το ένα πράγμα που δεν έχει αλλάξει ποτέ είναι φωνή μου και αυτό που πιστεύω. Η φωνή μου θα ακουστεί σε αυτές τις εκλογές. Η δική σας;», κατέληξε η Lady Gaga.

Share.