Οι Little Mix κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «Confetti»

0

Το νέο άλμπουμ των Little Mix είναι μια μεγάλη γιορτή.

Οι Little Mix κυκλοφορούν σήμερα το νέο άλμπουμ τους «Confetti».

Το 2021 συμπληρώνονται αισίως δέκα χρόνια από την ημέρα που σχηματίστηκαν οι Little Mix στον όγδοο κύκλο του βρετανικού «The X Factor», ξεκινώντας ένα ταξίδι που θα τις αναδείκνυε στο μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας.

Το «Confetti» σηματοδοτεί την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του κουαρτέτου που κυκλοφορεί από την RCA Records της Sony Music και έρχεται δύο χρόνια μετά το χρυσό «LM5», το πέμπτο συνεχόμενο άλμπουμ του γκρουπ που έφτασε στο Top 5 των βρετανικών charts.

Οι Little Mix ευελπιστούν να διευρύνουν την προσωπική τους επίδοση με το έκτο studio album τους, το οποίο ηχογραφήθηκε σε Λονδίνο και Λος Άντζελες πριν το παγκόσμιο lockdown του 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Little Mix (@littlemix) στις

Το «Confetti» περιέχει μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών, από εμψυχωτικά anthems και φεμινιστικά κομμάτι και τραγούδια χωρισμού.

Αν και τα συγκεκριμένα θέματα απαντώνται τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά στη δισκογραφία των Little Mix, η ειδοποιός διαφορά είναι αυτή τη φορά το γεγονός ότι η Perrie Edwards, η Jesy Nelson, η Leigh-Anne Pinnock και η Jade Thirlwall αφέθηκαν ελεύθερες και απόλαυσαν κάθε στιγμή της δημιουργίας του νέου άλμπουμ τους.

«Το γράψαμε με ένα μπουκάλι κρασί και απλώς διασκεδάσαμε», σχολιάζει η Leigh-Anne και σημειώνει ότι έδωσαν στο νέο άλμπουμ τους τον τίτλο «Confetti» επειδή ήθελαν «να μοιάζει σαν μια γιορτή».

Έχοντας βάλει πλέον γερά θεμέλια με τα προηγούμενα έξι άλμπουμ τους, οι Little Mix απέβαλαν την πίεση και ακολούθησαν τη μουσική, καταλήγοντας στη δημιουργία του «Confetti».

«Ήμασταν στην νοοτροπία του “ας γράψουμε απλώς και θα δούμε αν καταλήξουμε σε άλμπουμ και δεν το κάνουμε, δεν το κάναμε”», λέει η Perrie Edwards στο Apple Music.

Μετά τα singles «Break Up Song» και «Holiday» που δόθηκαν στη δημοσιότητα στη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, οι Little Mix κράτησαν αμείωτο τον ενθουσιασμό των θαυμαστών τους για την άφιξη του «Confetti» με ένα κρεσέντο κυκλοφοριών κατά μήκος των τελευταίων εβδομάδων,

Συγκεκριμένα ακολούθησαν singles όπως το «Not A Pop Song», το «Happiness» και το «Sweet Melody», το οποίο αποτελεί το τρίτο επίσημο single του άλμπουμ «Confetti».

Το «Confetti» κυκλοφορεί σε ποικιλία φυσικών εκδόσεων, όπως στάνταρ CD, limited edition CD, LP βινύλιο, τέσσερα διαφορετικά picture disc βινύλια με τυπωμένες τις φωτογραφίες των μελών των Little Mix, σε κασέτα, καθώς και σε πακέτα με το συνδυασμό των προηγούμενων εκδόσεων.

Δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του «Confetti», την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, οι Little Mix θα παρουσιάσουν την τελετή απονομής των MTV Europe Music Awards 2020 και θα τραγουδήσουν επίσης το «Sweet Melody».

Share.